Zeestraat Image 0
Zeestraat Image 1
Zeestraat Image 2
Zeestraat Image 3
Zeestraat Image 4
Zeestraat Image 5
Zeestraat Image 6
Zeestraat Image 7
Zeestraat Image 8
Zeestraat Image 9
Zeestraat Image 10
Zeestraat Image 11
Zeestraat Image 12
Zeestraat Image 13
Zeestraat Image 14
Zeestraat Image 15
Zeestraat Image 16
Zeestraat Image 17
Zeestraat Image 18
Zeestraat Image 19
Zeestraat Image 20

Zeestraat

2518 AC Den Haag

€ 1.295
per maand
Per direct beschikbaar
Onjuiste vermelding? Meld misbruik

Details

Type woonruimte

Woonhuis

Bouwjaar

1952

Woonoppervlakte

58m2

PER DIRECT:  GEMEUBILEERDE 2-KAMER BENEDENWONING MET GROTE TUIN IN ZEEHELDENKWARTIER!

Deze gemeubileerde benedenwoning heeft een grote achtertuin en is gelegen in het centrum van Den Haag. Het is op loopafstand van het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes. Het Lange Voorhout met nabijgelegen winkelgebied zijn eveneens dichtbij. Panorama Mesdag is schuin aan de overkant van het appartement.

Het appartement op de begane grond heeft een afgesloten hoofdingang. U komt binnen in de ruime hal met meterkast en een 3-deurs kledingkast. De woonkamer heeft een heerlijk uitzicht op de ruime tuin. De half open keuken is voorzien van een 4-pits fornuis, magnetron, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en nespresso koffiemachine.

De heerlijk grote tuin heeft een houten schuur, tuinbar en een steiger houten lounge set.

De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een nieuwe boxspring en een ruime kledingkast. De badkamer is voorzien van een moderne douche met wastafel. Ook de combi-wasmachine is hier opgesteld. Het zwevend toilet is separaat.

De huurprijs bedraagt € 1.295,-- per maand exclusief G/W/L/TV/Internet. De huurperiode is minimaal 6 maanden tot maximaal 24 maanden. De waarborgsom bedraagt 1 maand huur.

Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats in een parkeergarage te huren. De parkeergarage is op 10 minuten loopafstand. De huurprijs is Eur. 150,-- per maand.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak neemt u contact op via denhaag @123wonen.nl of bel 070-2210841

IMEDIATELY FOR RENT: FURNISHED 2-ROOM DOIWNSTAIRS APARTMENT WITH SPACIOUS GARDEN IN ZEEHELDENKWARTIER

This furnished downstairs apartment has a spacious backyard and is located in the center of The Hague. It is in walking distance of the "Vredespaleis" and the "Scheveningse Bosjes". Het "Lange Voorhout" with all his restaurants and shops are also close by. "Panorama Mesdag" is across the street from the apartment. 

The apartment is located on the ground floor and has a closed main entrance. You enter the spacious hallway with large wardrobe. The living room has a lovely view of the spacious backyard. The semi-open kitchen has a 4-ring stove, microwave, oven, dishwasher, fridge/freezer and a nespresso coffee machine.

The  spacious garden has a wooden barn, garden bar, and a wooden lounge set.

The large bedroom is located at the front and has a new boxspring and a spacious wardrobe. The bathroom has a modern shower with sink. The combi washer is also set up in the bathroom. The floating toilet is separate.

The rental price is € 1.295   per month excluding G/W/L/TV/Internet. The rental period is minimal 6 months till max 24 months. The deposit is 1 month rent. 

It is also possible to rent a parking place in a parking garage within 10 minutes walk. The rental price is Eur. 150,-- per month.

 

For more information or to arrange a viewing please contact us at denhaag@123wonen.nl or call (+31)70-2210841

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 1.295,00 per maand
Aangeboden sinds 12-06-2020
Beschikbaar tot Onbepaalde tijd
Oplevering Gemeubileerd
Bouw
Type woonruimte Woonhuis
Bouwjaar 1952
Maten
Woonoppervlakte 58m2
Ruimtes
Kamers 1