Fazantlaan Image 0
Fazantlaan Image 1
Fazantlaan Image 2
Fazantlaan Image 3
Fazantlaan Image 4
Fazantlaan Image 5
Fazantlaan Image 6
Fazantlaan Image 7
Fazantlaan Image 8
Fazantlaan Image 9
Fazantlaan Image 10
Fazantlaan Image 11
Fazantlaan Image 12
Fazantlaan Image 13

Fazantlaan

5613 CA Eindhoven

€ 1.595
per maand
Per direct beschikbaar
Onjuiste vermelding? Meld misbruik

Details

Type woonruimte

Garagebox

Woonoppervlakte

60m2

Luxe, hoogwaardig afgewerkt short-stay appartement. Deze prachtige vrijstaande kantoorvilla is omgetoverd tot 9 volledig gemeubileerde appartementen, en is gelegen in de meest gewilde wijk van Eindhoven (het Villapark). De directe omgeving wordt met name gekenmerkt door luxe woonhuizen en diverse kantoorvilla’s in de parallel gelegen Parklaan. Op korte afstand is het ontwikkelingsgebied het “NRE-terrein” gelegen, waar woningen, horeca en bedrijven ontwikkeld worden. De woningen zijn goed bereikbaar door de ligging nabij de rondweg van Eindhoven. Via de rondweg is het snelwegennet rondom Eindhoven uitstekend bereikbaar. De binnenstad en centraal station zijn op een steenworp afstand gelegen.
 

Het complex wordt voorzien van 9 luxe gemeubileerde appartementen, welke allemaal verschillen in formaat. Op de begane grond bevinden zich 4 appartementen, op de eerste verdieping 3 appartementen en op de tweede verdieping bevinden zich 2 appartementen. Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats (op afgesloten parkeerterrein) bij het appartement erbij te huren. De kosten van één parkeerplaats zijn €60,00 per maand. Aan de achterkant van het complex zal een gemeenschappelijke binnentuin worden aangelegd. 

 

INDELING

Vanuit de entree toegang tot de keuken, en via de keuken toegang tot de badkamer en de woonkamer. De keuken is voorzien van alle elektrische apparatuur. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De woonkamer heeft veel lichtinval en geeft toegang tot een mooie erker een ruime inloopkast/berging. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer. 

 

BIJZONDERHEDEN

- Hoogwaardig afgewerkt en volledig gemeubileerd appartement.

- Huurprijs is exclusief vast bedrag €40,00 voor tv/internet, en exclusief voorschot GWE van € 175,00 en exclusief vast bedrag van € 20,00 voor gemeentelijke belastingen

- Short-stay huurperiode, minimale huurperiode is 3 maanden en maximale huurperiode is 5 maanden en 30 dagen! Verlenging niet mogelijk. 

- Mogelijkheid om 1 parkeerplaats bij het appartement erbij te huren. Kosten voor één parkeerplaats zijn €60,00 per maand.

 

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 1.595,00 per maand
Aangeboden sinds 15-05-2023
Beschikbaar vanaf 16-06-2023
Maximale huurperiode Onbepaalde tijd
Oplevering Gemeubileerd
Bouw
Type woonruimte Garagebox
Maten
Woonoppervlakte 60m2
Ruimtes
Kamers 1