Prinses Julianastraat Image 0
Prinses Julianastraat Image 1
Prinses Julianastraat Image 2
Prinses Julianastraat Image 3
Prinses Julianastraat Image 4

Prinses Julianastraat

8019 AX Zwolle

€ 443
per maand
Per direct beschikbaar
Onjuiste vermelding? Meld misbruik

Details

Type woonruimte

Kamer

Bouwjaar

1930

Woonoppervlakte

24m2

NETTE KAMER MET OPEN KEUKEN EN APARTE SLAAPKAMER

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 165 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer bevindt zich in een prachtig karakteristiek pand welke bestaat uit een begane grond, eerste etage, tweede etage en derde etage. Dit pand is te vinden in de Veerallee, een rustige wijk met het station en centrum op loopafstand. Tevens zijn de uitvalswegen dichtbij. Desbetreffende kamer is gesitueerd in het souterrain.

De kamer is in totaal 25m2, waarbij de woonkamer met open keuken en de slaapkamer van elkaar gescheiden zijn. De slaapkamer beschikt over een eigen wastafel. De badkamers en toiletten worden gedeeld met de medebewoners. In totaal heeft het pand 15 kamers. Er is ook een buitenruimte aanwezig.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 443,00 per maand
Aangeboden sinds 27-05-2023
Beschikbaar vanaf 01-06-2023
Maximale huurperiode Onbepaalde tijd
Oplevering Kaal
Bouw
Type woonruimte Kamer
Bouwjaar 1930
Maten
Woonoppervlakte 24m2
Ruimtes
Kamers 1